Urządzenia i Akcesoria
Piszinger kakaowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
200 g cukru
-
30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
80 g wody
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
200 g mleka w proszku
-
6 wafli tortowych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
5.1 g
Kalorie
1253.2 kJ /
299.3 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIELKANOC III
15 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasto Pani Walewska
9 Std. 30 Min
Ciasto Metrowiec
7 Std.
Królewiec
9 Std. 45 Min
Drożdżowe ślimaczki z czekoladą
2 Std. 40 Min
Kostka kokosowa (lamingtony)
1 Std. 15 Min
Szyszki z ryżu preparowanego
1 Std. 25 Min
Bułeczki "Stokrotka"
1 Std. 5 Min
Drożdżówki z makiem
2 Std. 40 Min
Oponki drożdżowe z pomarańczową nutą
2 Std. 15 Min
Ślimaczki z budyniem i rodzynkami
1 Std. 50 Min
Baletki
1 Std. 10 Min
Oponki serowe
45 Min